خانه
51.3K

شیرینی پزی | دستور پخت کیک

  • ۱۶:۳۰   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     شیرینی پنجره ای


    نشاسته پودر شده : ٢/٣ پيمانه
    گلاب : ٣/٤ پيمانه
    تخم مرغ : ٥ عدد
    آرد الك شده : ١/٢ پيمانه
    پودر قند : براي روي شيريني ها 
    هل آسياب شده : براي تزيين (در صورت تمايل )
    نشاسته و گلاب رو مخلوط كرده ، تخم مرغ هارو يكي يكي اضافه كردم ....سپس آرد رو ريختم و خوب به هم زدم تا مخلوط يك دستي درست بشه ، اگر اين مايه رو از صافي يا الك رد كنين ، نتيجه بهتري به دست مياد ...
    توي يك ظرف كوچك و تقريبا گود روغن ريختم و روي حرارت گذاشتم ، قالب مورد نظرمون رو هم توي روغن گذاشتم تا داغ بشه 
    بعد توي مايه زدم ،( فقط بايد دقت كنين كه تا ٢/٣ قالب رو داخل مايه شيريني بزنيد كه مايه روي قالب رو نگيره )، سپس قالب رو داخل روغن داغ زدم و با يك حركت آروم خمير از قالب جدا ميشه ، داغي روغن در حدي باشه كه شيريني نسوزه ....هر چند دقيقه مايه رو به هم بزنين تا يك دست بشه ....قالب هم نه خيلي داغ و نه خيلي سرد باشه.....
    بعد شيريني هارو روي دستمال كاغذي آشپزخونه گذاشتم تا روغن اضافيش گرفته بشه و با پودر قند تزيين كردم



    شیرینی پزی | دستور پخت کیک
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان