خانه
51.3K

شیرینی پزی | دستور پخت کیک

  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    شيريني ايرميك :

    ايرميك يا آرد سمولينا : ١ پيمانه
    شكر : ١ پيمانه
    آب : ١ پيمانه 
    پودر نارگيل و پودر پسته : به ميزان لازم
    ايرميك ، شكر و آب رو مخلوط مي كنيم و روي حرارت به هم مي زنيم تا آب تبخير بشه و مايه شيريني به صورت خمير تقريبا سفتي در بياد ...بعد از اينكه خمير كمي خنك شد ( بهتره تا ولرمه اين كارو انجام بديم ) از خمير به اندازه گردو جدا مي كنيم ، توي دست گرد مي كنيم و توي پودر نارگيل يا پسته مي غلتونيم ،‌شيريني ساده و خوشمزه ايه


    شیرینی پزی | دستور پخت کیک
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان