یک ترفند برای سفت شدن ژله ، چند فوت کوزه گری :
ابتدا پودر ژله مورد نظر را در ظرف بریزید و یک مقدار کم ( برای هر بسته حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری سر صاف شکر روی پودر ژله بریزید و پودر و شکر را مخلوط کنید بعد بجای 1 لیوان آب جوش و 1 لیوان آب سرد همون اول 2 لیوان آبجوش را روی پودر خشک ژله و شکر بریزید و خوب هم بزنید تا پودر ژله کاملا حل بشه بعد اگر خواستید در قالب بریزید و بگذارید کمی حراتش کم بشهبعد بگذارید در یخچال تا خودش رو ببنده
اینطوری چند حسن داره :
1- ژله کاملا سفت میشه و وا نمیره
2- ژله تون شفاف و خوش رنگ میشه
3- و چون شکر اضافه کردید وکلا آبجوش ریختید هم زودتر ژله میبنده هم خوشمزه تر میشه هم شفاف و و براق میشه.
🌸چه کنيم که ژله و کيک به ظرفشان نچسبند؟
خيلي از کساني که ژله درست ميکنند، براي اين که ژله به ظرفشان نچسبد، کف ظرف را روغن ميمالند يا اين که ظرف ژله را بعد از بستن ژله در آب جوش قرار ميدهند...
با اين کار يا ژله چرب ميشود يا اينکه با قرار دادن ناگهاني ظرف ژله در آب جوش، مقدار زيادي از آن ذوب ميشود. پس چه بايد کرد؟ راهحل، استفاده از فريزر است. ظرف يا قالب ژله را بشوييد که خيس شود و داخل فريزر قرار دهيد؛ به اين ترتيب، آبي که روي ديواره ظرف بوده، يخ ميزند. وقتي خواستيد ژله را داخل قالب بريزيد، ظرف را از فريزر بيرون بياوريد، ژله را بريزيد و قالب را داخل يخچال بگذاريد. آب خيس يخزده، مانع چسبيدن ژله به ظرف ميشود و هنگام بيرون آوردن ژله از قالب، راحت از ديواره جدا ميشود.
همين کار را براي قالب کيک نيز ميتوان انجام داد؛ روغن را کف قالب کيک بماليد سپس آن را داخل فريزر قرار دهيد. وقتي که مايه کيک حاضر شد، قالب را از فريزر بيرون بياوريد، مايه را در آن بريزيد و آن را داخل فر قرار دهيد. در لحظات اول که مايه در فر ميخواهد به قالب بچسبد، روغن يخزده مانع چسبندگي ميشود.