خانه
692K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر :

    گرانولایعسلی ودارچینی

    جو پرک 150 گرم 

    بادام شیرین 100 گرم 

    تخمه کدو 50 گرم 

    تخمه آفتابگردان 50 گرم

    روغن 2 قاشق غذاخوری 

    عسل 1/2 لیوان 

    کشمش 1/4 لیوان 

    دارچین 1 قاشق چایخوری

    گرانولا یا سریل میان وعده ای کم کالری و خوشمزه است که همراه با شیر صبحانه یا میان وعده ای عالی برای افرادیست که در رژیم غذایی هستند ، این میان وعده بدلیل دارا بودن مواد مغذی برای تمام افراد مفید است.

    طرز تهیه : 

    تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید ، عسل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد به خوبی باهم ترکیب شوند ( اگر مخلوط کردن با قاشق مشکل بود از دست هایتان کمک بگیرید ).

    ته سینی را چرب کنید یا کاغذ روغنی قرار دهید ، مواد را داخل قالب یا سینی بریزید و با دست خوب فشرده کنید سپس در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید ( میتوانید مدت پخت را بیشتر کنید ).

    پس از پخت اجازه دهید گرانولا خوب سرد شود سپس برش بزنید و داخل سلفون یا ظرف در دار بسته بندی کنید ( این گرانولا تا 1 ماه در یخچال قابل نگهداری است ) ؛ در صورتی که فر ندارید میتوانید این مواد را داخل قابلمه و روی حرارت تُست کنید.

    نکته ها : میتوانید به جای عسل از شکر قهوه ای یا سفید استفاده کنید ، میتوانید داخل گرانولا از انواع میوه های خشک استفاده کنید ، گرانولا به تنهایی یا برای تزیین و سرو دسر عالی است.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان