خانه
692K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۲:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    كاپ كيك ژله اي 

    شير عسلي ٤ ق غ / پودر ژلاتين ١ ق غ /آب ١ ليوان / يخ ١٠ قطعه / شكر بدلخواه 

     پودر ژلاتين و آب رو توي قابلمه ريخته و همزده ، شير عسلي را اضافه كرده و  قابلمه رو روي حرارت ميذاريم ، بميزان دلخواه شكر اضافه ميكنيم و به همزدن ادامه ميديم تا مايع شروع به قل زدن بكنه قابلمه رو از روي حرارت برداشته و يخها رو اضافه كرده مرتب هم ميزنيم تا يخها ذوب بشه بعد تو لاينر هاي سيليكوني كاپ كيك ميريزيم و ميذاريم تو يخچال تا نيم بند بشه ، بعد برشهاي توت فرنگي رو روي ژله ميذاريم و دوباره ميره تو يخچال تا كاملا سفت بشه .

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان