خانه
692K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۰:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر فندق

    مواد لازم:

    زرده تخم مرغ 2عدد

    شکر 50گرم

    خامه 150گرم

    فندق آسیاب شده 60گرم

    وانیل 1/4 قاشق چایخوری

    شیر 1 پیمانه

    شکلات رنده شده 100گرم

    پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    فندقها رو بریزید تو یه قابلمه و با حرارت ملایم تفت بدید و مدام هم بزنید تا همه جاش یکدست تفت بخوره ، بعد بریزیدش لای یک پارچه و با دست پارچه رو روی فندق ها حرکت بدید تا پوستش جدا بشه بعد فندق ها رو آسیاب کنید .

    زرده تخم مرغ ، شکر و وانیل رو با همزن حسابی بزنید تا کرم رنگ بشه بعد پودر فندق رو اضافه کنید ، بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شد ، شیر ( شیر رو بذارید روی حرارت تا بجوشه و وقتی یکم از حرارت افتاد اضافه کنید ) و خامه رو اضافه کنید و مواد رو با قاشق یا ویسک هم بزنید.

    پودر ژلاتین رو با مقداری آب به روش بن ماری حل کنید و به مواد بالا اضافه کنید.

    تا این مرحله دسرتون برای ریختن توی ظرف آماده است . اما میتونید برای زیباتر شدن دسر رو دو رنگ کنید.برای این کار مایه آماده شده رو دو قسمت کنید و به یک قسمت شکلات رنده شده اضافه کنید.

    بعد یک لایه از دسر بدون شکلات رو تو ظرف بریزید و بذارید تو یخچال تا ببنده بعد یک لایه از دسر شکلاتی و... میتونید به این ترتیب چند لایه دسر داشته باشید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان