حلوای ساده و خوشمزه
:ارد کیک600گرم ،کره پاستوریزه400گرم،پودر قند 500گرم،زعفران نیم مثقال،آردالک شده رو باحرارت کم تفت داده حدود 40دقيقه،بعد دوباره الک کنید و کره رو اضافه کرده حدود 10دقيقه دیگه با حرارت کم تفت بدید زیر اجاق رو خاموش کنید بزارید کمی خنک بشه پودر هل وزنجبيل در صورت دلخواه با زعفران رو بریزید وهم بزنید وبعد پودر قند را اضافه کرده مانند لباس با دست چنگ بزنید اگه دیدین خرد میشه یک ملاغه روغن مایع اضافه کنید البته زعفران ر رو قبلا با نصف لیوان آب دم کنید تا رنگش رو پس بدهد ببعد اگه خواستین با کفگیر،بردارين و اگه نه قالب بزنید این دیگه بستگی به سلیقه خودتون داره .