خانه
696K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19791 |39377 پست

    تر حلوای شیرازی 

    مواد لازم

    آرد برنج ١پيمانه

    نشاسته گل ١/٢ پ

    شکر ٣/٤ پ

    گلاب ١/٢ پ

    شیر ٥پ

    آب سرد٣پ

    آب زعفران

    خلال بادام ٣/٤ پ

    پودر پسته براي تزيين

    طرز تهیه

    نشاسته را در مقداری از آب سرد حل می کنیم و ٥ دقيقه بهش استراحت میديم تا نشاسته ته نشین شده و آب روی روش رو دور می ریزیم. ٣ پیمانه آب سرد را روی نشاسته اضافه و مخلوط می کنیم و از صافی رد کرده و در ظرف مناسب می ریزیم.آرد برنج را در شیر حل کرده و از صافی گذارنیده و به نشاسته اضافه می کنیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا مخلوط غلیظ شود، در این مرحله شکر و گلاب را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میديم تا مایه به آرامی بجوشد ، وقتی کامل غلیظ شد به طوری که جای خط چنگال روی آن محو نشود خلال بادام را اضافه می کنیم و ١/٢ حلوا را در سینی چرب شده مناسب به قطر ١ سانت می ریزیم . در بقیه حلوا آب زعفران اضافه کرده و کمی هم زده و در ظرف چرب شده دیگر می ریزیم و پودر پسته روی حلوا می پاشیم و اجازه می دهیم تا حلوا در دمای اتاق خنک شود سپس به صورت لوزی بریده و یک در میان در ظرف از هر دو رنگ می چینیم. البته من داخل تارت آماده كه لوازم قنادي خريده بودم ريختم. اگه خواستيد ميتونيد خلال بادام رو حذف كنيد

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان