تر حلوای شیرازی
مواد لازم
آرد برنج ١پيمانه
نشاسته گل ١/٢ پ
شکر ٣/٤ پ
گلاب ١/٢ پ
شیر ٥پ
آب سرد٣پ
آب زعفران
خلال بادام ٣/٤ پ
پودر پسته براي تزيين
طرز تهیه
نشاسته را در مقداری از آب سرد حل می کنیم و ٥ دقيقه بهش استراحت میديم تا نشاسته ته نشین شده و آب روی روش رو دور می ریزیم. ٣ پیمانه آب سرد را روی نشاسته اضافه و مخلوط می کنیم و از صافی رد کرده و در ظرف مناسب می ریزیم.آرد برنج را در شیر حل کرده و از صافی گذارنیده و به نشاسته اضافه می کنیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا مخلوط غلیظ شود، در این مرحله شکر و گلاب را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میديم تا مایه به آرامی بجوشد ، وقتی کامل غلیظ شد به طوری که جای خط چنگال روی آن محو نشود خلال بادام را اضافه می کنیم و ١/٢ حلوا را در سینی چرب شده مناسب به قطر ١ سانت می ریزیم . در بقیه حلوا آب زعفران اضافه کرده و کمی هم زده و در ظرف چرب شده دیگر می ریزیم و پودر پسته روی حلوا می پاشیم و اجازه می دهیم تا حلوا در دمای اتاق خنک شود سپس به صورت لوزی بریده و یک در میان در ظرف از هر دو رنگ می چینیم. البته من داخل تارت آماده كه لوازم قنادي خريده بودم ريختم. اگه خواستيد ميتونيد خلال بادام رو حذف كنيد