موس سه لایه انار
مواد لازم:
خامه سنگین
2 فنجان
شکر شیرینی پزی
2 فنجان
عصاره وانیل
1 ق چ
پنیرخامه ای
340 گرم
پودر ژله انار یا توت فرنگی
100 گرم
آب جوش
سه چهارم پیمانه
آب انار سرد
سه چهارم پیمانه
برای لایه ژله ای بالا
پودر ژله انار یا توت فرنگی
150 گرم
آب جوش
1 فنجان
آب انار سرد
1 فنجان
دانه انار
برای تزئین
طرز تهیه :
9 لیوان یا فنجان به سلیقه ی خودتان برای سرو موس انار آماده کنید و داخل سینی بچینید .
برای تهیه ژله لایه میانی :
پودر ژله را با سه چهارم فنجان آب جوش مخلوط نموده و هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آب حل شود سپس سه چهارم فنجان آب انار را اضافه کرده مخلوط کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود ولی نبندد . هر 5 دقیقه ژله را هم بزنید تا غلیظ شود سپس از یخچال خارج نمایید .
خامه ، شکر و وانیل را با سرعت بالای همزن مخلوط کنید تا فرم بگیرد سپس به تدریج پنیرخامه ای را که در دمای اتاق نرم شده را اضافه کرده و مخلوط نمایید تا ترکیب کاملا یکدست شود
مخلوط خامه را به دو قسمت کنید و نیمی از آن را به طور مساوی کف لیوان ها بریزید و سطحش را صاف کنید .
به نیمه دیگر ژله را افزوده و باهم زن کاملا مخلوط کنید. یک فنجان دانه های انار را به این ترکیب اضافه کرده و روی لایه ی خامه ای به طور مساوی در هر لیوان بریزید . و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید .
پس از یک ساعت شروع به آماده کردن آخرین لایه نمایید . 150 گرم ودر ژله را با 1 فنجان آب جوش مخلوط کرده و بعد ازینکه حل شد آب انار را به آن افزوده و کناری بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود . سپس روی لایه های خامه به طور مساوی ریخته و 1 ساعت ؛ ترجیحا 1 شب بگذارید در یخچال بماند . کمی که ژله ست میتوانید رویش دانه انارو برگهای نعنا بگذارید .