خانه
693K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    موس سه لایه انار

    مواد لازم:

    خامه سنگین

    2 فنجان

    شکر شیرینی پزی

    2 فنجان

    عصاره وانیل

    1 ق چ

    پنیرخامه ای

    340 گرم

    پودر ژله انار یا توت فرنگی

    100 گرم

    آب جوش

    سه چهارم پیمانه

    آب انار سرد

    سه چهارم پیمانه

    برای لایه ژله ای بالا

    پودر ژله انار یا توت فرنگی

    150 گرم

    آب جوش

    1 فنجان

    آب انار سرد

    1 فنجان

    دانه انار

    برای تزئین

    طرز تهیه :

     9 لیوان یا فنجان به سلیقه ی خودتان برای سرو موس انار آماده کنید  و داخل سینی بچینید .

    برای تهیه ژله لایه میانی :

    پودر ژله را با سه چهارم فنجان آب جوش مخلوط نموده و هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آب حل شود سپس سه چهارم فنجان آب انار را اضافه کرده مخلوط کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود ولی نبندد . هر 5 دقیقه ژله را هم بزنید تا غلیظ شود سپس از یخچال خارج نمایید .

    خامه ، شکر و وانیل را با سرعت بالای همزن مخلوط کنید تا فرم بگیرد سپس به تدریج پنیرخامه ای را که در دمای اتاق نرم شده را اضافه کرده و مخلوط نمایید تا ترکیب کاملا یکدست شود 

    مخلوط خامه را به دو قسمت کنید و نیمی از آن را به طور مساوی کف لیوان ها بریزید و سطحش را صاف کنید .

    به نیمه دیگر ژله را افزوده و باهم زن کاملا مخلوط کنید. یک فنجان دانه های انار را به این ترکیب اضافه کرده  و روی لایه ی خامه ای به طور مساوی در هر لیوان بریزید . و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید .

    پس از یک ساعت شروع به آماده کردن آخرین لایه نمایید . 150 گرم ودر ژله را با 1 فنجان آب جوش مخلوط کرده و بعد ازینکه حل شد آب انار را به آن افزوده و کناری بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود . سپس روی لایه های خامه به طور مساوی ریخته و 1 ساعت ؛ ترجیحا 1 شب بگذارید در یخچال بماند . کمی که ژله ست میتوانید رویش دانه انارو برگهای نعنا بگذارید .

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان