خانه
693K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۰:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    تراميسو دسري شيک و ساده

     

      بيسکويت ليدي فينگر يک بسته 200 گرمي خامه فرم گرفته 300 گرم پنير خامه اي 200 گرم شکر 6 قاشق غذاخوري وانيل نصف قاشق مرباخوري نسکافه 2 قاشق غذاخوري پر شکر 4قاشق غذاخوري پر آبجوش يک سوم پيمانه پودر کاکائو..

    ابتدا دو قاشق نسکافه و چهار قاشق شکر رو داخل آبجوش ريخته و هم بزنيد تا کاملا حل بشن. * بعد اجازه بدين قهوه خنک بشه .  پنير خامه اي رو با همزن يک دقيقه هم بزنيد . * بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنيد . * سپس شکر و وانيل رو اضافه کرده و با همزن بمدت يک دقيقه ديگه هم بزنيد . *  نکته  : بهتره شکر دانه ريز بريزيد . * خوب ، مواد وسط تيراميسو به همين راحتي آماده شد . * اين يه بسته بيسکويت ليدي فينگر 200 گرمي هست که داخل اون 24 عدد بيسکويت موجوده .بيسکويت ليدي فينگر در بسته 400 گرمي هم موجوده که داخلش 48 عدد بيسکويت وجود داره. * بيسکويت رو داخل محلول قهوه فرو برده و بلافاصله در آورده و داخل ظرفمون مي چينيم.  نکته  : دقت کنيد که کافيه بيسکويت يک لحظه داخل قهوه فرو برده بشه و قرار نيست که داخل قهوه خيس بخوره . * کرم تيراميسو رو داخل قيف ريخته و روي بيسکويت ها رو پوشش مي ديم (اينکارو مي تونيد با قاشق هم انجام بدين ). * اينکارو بايستي لايه به لايه انجام بديم تا هم بيسکويت و هم کرم اون تموم بشه . * لايه آخر با کرم پوشونده مي شه. * و بعد روشو با پالت يا قاشق صاف مي کنيم . * و بمدت 6-5 ساعت در يخچال قرار مي ديم . * موقع سرو از يخچال در آورده و روي اون پودر کاکائو الک مي کنيم. * تيراميسو آماده هست . ولي اگه مي خوايد تزيين شکيل تري داشته باشيد مي تونيد روي تيراميسو شابلون قرار بدين و بعد روي اون پودر قند الک کنيد .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان