#کرم_پاتی_سیر
نوعی کرم کاستارد که در شیرینی پزی کاربرد فراوانی داره . از این کرم برای فیلینگ کیک هم میشه استفاده کرد که بسیار خوشمزه هست و چون مثل خامه حس چربی خوردن به آدم دست نمیده بسیار پرطرفداره. خلاصه اینکه حتما این کرم رو یاد بگیرید.
مواد لازم
تخم مرغ 1 عدد
شکر 2 تا 3 قاشق غذاخوری
شیر 2 لیوان
آرد 2 قاشق غذاخوری
خامه 200 گرم یا کره 100 گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
نمک یک پنسه
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر بزنید تا کرم رنگ شده حجم آن سه برابر شود.
شیر سرد را آرام آرام به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک دست شود و گلوله نداشته باشد. مخلوط شیر و آرد را روی حرارت متوسط گزاشته دائم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. دقت کنید حتی یک لحظه نباید همزدن را متوقف کنید صبور باشید دو سه دقیقه بیشتر طول نمیکشه
حالا شیر غلیظ شده را از روی حرارت بردارید و مخلوط تخم مرغی را کم کم به آن اضافه کنید و مخلوط کنید وانیل و نمک را اضافه کنید و در انتها تا هنوز کرم گرم است کره یا خامه را اضافه کنید تا کره با حرارت کرم ذوب شود.
میزان کره ی خامه دلخواه است اگر رژیم دارید میتوانید از صد گرم خامه استفاده کنید من خودم صد گرم خامه یا 50 گرم کره استفاده میکنم ولی میدونید که کره بیشتر خوشمزه ترش میکنه خلاصه دست خودتونه
اگه خواستید نصف مواد کرم درست کنید میتونید به جای یک عدد تخم مرغ از یک عدد زرده استفاده کنید.
این کرم همراه با موز برای وسط کیک بسیار لذیذ است.