خانه
691K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۰۶   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر هلو با ژله

    مواد لازم

    خامه  ۲۵۰ گرم

    پودر شکر   ۶ قاشق غذاخوری

    هلو   ۵۰۰ گرم

    پودر ژله هلو   ۲ بسته

    وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری

    هلو و اسمارتیز  برای تزئین   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- نیم کیلو هلو را شسته، پوست کنده، از هسته جدا می کنیم. آن را با 3 قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن ریخته، تا 2 پیمانه پوره هلو به دست آید

    ۲- یک بسته پودر ژله را به تدریج در یک پیمانه آب جوش حل می‌کنیم

    ۳- نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره هلو می‌ریزیم و هم می‌زنیم

    ۴-  250گرم خامه پاستوریزه را 2 ساعت در فریزر می‌گذاریم (اگر کنار خامه کمی از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد) سپس آن را از فریزر درآورده و با 3 قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم

    ۵- آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد

    ۶- مخلوط پوره هلو و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می‌زنیم تا دسر آماده شود. دسر آماده شده را در ظرف می‌کشیم. سپس ظرف های دسر را 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر بسته شود

    ۷- 1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر بسته شده می‌ریزیم. در صورت نیاز یک بسته پودر ژله دیگر را نیز در 3 پیمانه آب حل می‌کنیم و روی دسرهای تزئین شده می‌ریزیم سپس آن‌ها را 5 الی 6 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا ژله بسته شود

    ۸- تزئین با یک برش مارپیچی از شلیل و اسمارتیز

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان