دسر هلو با ژله
مواد لازم
خامه ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۶ قاشق غذاخوری
هلو ۵۰۰ گرم
پودر ژله هلو ۲ بسته
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
هلو و اسمارتیز برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- نیم کیلو هلو را شسته، پوست کنده، از هسته جدا می کنیم. آن را با 3 قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن ریخته، تا 2 پیمانه پوره هلو به دست آید
۲- یک بسته پودر ژله را به تدریج در یک پیمانه آب جوش حل میکنیم
۳- نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرامآرام در پوره هلو میریزیم و هم میزنیم
۴- 250گرم خامه پاستوریزه را 2 ساعت در فریزر میگذاریم (اگر کنار خامه کمی از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد) سپس آن را از فریزر درآورده و با 3 قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط میکنیم
۵- آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد
۶- مخلوط پوره هلو و ژله را کمکم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم میزنیم تا دسر آماده شود. دسر آماده شده را در ظرف میکشیم. سپس ظرف های دسر را 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر بسته شود
۷- 1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر بسته شده میریزیم. در صورت نیاز یک بسته پودر ژله دیگر را نیز در 3 پیمانه آب حل میکنیم و روی دسرهای تزئین شده میریزیم سپس آنها را 5 الی 6 ساعت در یخچال میگذاریم تا ژله بسته شود
۸- تزئین با یک برش مارپیچی از شلیل و اسمارتیز