سيني_مزه_ايتاليايي
مواد لازم: برای 10 نفر
بادمجان : 500 گرم
پنیر خامهای : 500 گرم
زیتون : 200 گرم
گوجه فرنگی خشک : 200 گرم
پنیر موتزارلا : 50 گرم
ژامبون بوقلمون : 10 تکه
ژامبون گوشت : 10 تکه
کدو خیاری : 4 عدد
تخم مرغ : 1 عدد
سیر له شده : 1 عدد
پنیر ریکوتا : تکههای کوچک
روغن زیتون : به میزان لازم
نان : به مقدار دلخواه
طرز تهيه:
یک سینی مزه که در ایتالیا به عنوان پیش غذا سرو میشود
با درست کردن سینی مزه ایتالیایی که مخلوطی از سبزیجات، گوشت و لبنیات است میز غذای متنوعی بچینید.
این سینی مزه را در ایتالیا به عنوان پیش غذا سرو میکنند. پنیر ریکوتای پخته شده (که می توان با پنیر خامهای جایگزین کرد)، سبزیجات گریلشده و تکههای ژامبون ترکیبات اصلی این غذای ایتالیایی خوشمزه و هیجان انگیزاند.
گوجهفرنگی خشک را بهتر است داخل روغن زیتون نگهدارید تا در زمان سرو نرم و خوش طعم باشند؛ در غیر اینصورت 1 ساعت قبل از سرو آنها را در روغن زیتون خیس دهید.
نانی که در کنار این سینی مزه سرو میشود به نام گراسینی شناخته میشود؛ شما میتوانید با خمیر نان ساده مدادهای باریکی درست کرده و در فر قرار دهید و کنار این غذا سرو کنید؛ بهتر است برای عطر و طعم بهتر کمی شوید خشک یا رزماری و نمک به این خمیر بیفزائید تا نان خوشمزهتری فراهم کنید. اگر مواد لازم این بشقاب مزه را آماده در منزل داشته باشید, آماده کردن آن کمتر از 1 ساعت وقت شما را می گیرد.
کدوها با ضخامت کم از طول ببرید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
پنیر خامهای، تخم مرغ و سیر را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزهدار میکنیم.
مخلوط پنیر خامهای را در ظرف مناسب فر که چرب کردیم ریخته و روی آن را صاف میکنیم و به مدت 30 دقیقه میپزیم. سپس آن را کنار میگذاریم تا کاملا سرد شود.
بادمجان را نیز از طول به صورت ورقههای نازک میبریم.
تابه گریل را گرم کرده و ورقههای بادمجان و کدو سبز را که با روغن زیتون چرب شده و با نمک و فلفل مزه دار شدهاند را گریل میکنیم تا کاملا سرخ شده و نرم شوند.
سبزیجات کباب شده را کنار میگذاریم تا خنک شوند.
پنیر خامهای پخته شده را داخل سینی بریزد. تکههای بادمجان، کدو سبز، زیتون،گوجه فرنگیهای خشک، ژامبون و نان را داخل دیس بچینید.
نوش جان