خانه
693K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر بیسكویت بادام زمینی

    مواد لازم برای خمیر: 

     

       آرد: 250 گرم

       كره: 160 گرم

       پودر شكر: 80 گرم

       آب: دو قاشق غذاخوری

       وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری

       پودر بادام زمینی: 60 گرم

       زرده تخم‌مرغ: یك عدد

     مواد لازم برای داخل بیسكویت:

     

       كره: 50 گرم

       پودر شكر: 100 گرم

        كره بادام‌زمینی: 50 گرم

       پودر كاكائو: یك قاشق غذاخوری

       پودر بادام‌زمینی: دو قاشق غذاخوری

       پسته چرخ شده

    روش تهیه: 

    1. تمامی مواد خمیر را داخل كاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند. این كار را می‌توانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را 15دقیقه در نایلون كنار می‌گذاریم تا استراحت كند.

    2. حالا خمیر را به قطر چهار میلی‌متر پهن كرده با كاتر موردنظر برش می‌زنیم و در سینی می‌چینیم. سینی را به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم. تمامی مواد میانی را دو دقیقه با همزن برقی می‌زنیم.

    3. كرم آماده شده را بین بیسكویت‌ها می‌كشیم و دو بیسكویت را به هم می‌چسبانیم و دور تا دور بیسكویت‌ها را داخل پسته چرخ شده می‌غلتانیم. روی بیسكویت‌ها را با شكر رنگی و اسپری رنگ خوراكی تزیین می‌کنیم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان