فاج_شکلاتی_با_بادام_زمینی_و_کره
مواد لازم:
کره : 137 گرم
مارشمالو : 56 گرم
شکر : 225 گرم
کره بادام زمینی : 250 گرم
خامه : 235 گرم
نمک : 1/4 قاشق چایخوری
شکلات : 453 گرم
بادام زمینی : 1/4 فنجان
طرز تهیه:
ظرفی مربع 20 سانتیمتری را چرب کنید و کاغذ روغنی را طوری داخل آن قرار دهید که لبههای آن از کناره های ظرف بیرون بماند.
در یک تابه متوسط، کره، مارشمالو، کره بادام زمینی، شکر، خامه و نمک را روی حرارت شعله متوسط مخلوط کنید و مرتب به مدت 8 تا 10 دقیقه هم بزنید تا مارشمالوها ذوب شده و ترکیب نرمی داشته باشد، شکلات را اضافه کنید، و باز هم بزنید تا ذوب شود.
مواد را به ظرفی که قبلا آماده کرده بودید منتقل کنید و روی فاج شکلات را با بادام زمینی خرد شده تزئین کنید.
اجازه دهید به مدت 30 دقیقه خنک شود سپس حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید تا فرم بگیرد، بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردید به وسیله کاغذ روغنی از ظرف خارج کنید و به سطح مورد نظرتان برای برش منتقل کنید و فاج شکلاتی را برش بزنید و سرو کنید.