خانه
693K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    #تزیین_شکلات_با_سس_تمشک 🍷

    🌿 مواد لازم:

    شکلات تلخ و شیرین (ساده) 390 گرم خرد شده

    کره که به دمای اتاق رسیده باشد 120 گرم

    زرده تخم مرغ 4 عدد

    شکر شیرینی پزی یا خاک قند 74 گرم

    پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری

    خامه ی غلیظ 480 میلی لیتر

    عصاره وانیل (اسانس) 2 تا 3 قطره

    تمشک 120 گرم

    شکر شیرینی پزی 3 تا 4 قاشق سوپخوری

    آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری

    تمشک درسته جهت سرو (اختیاری)

    🌿 دستورالعمل ها:

    برای ترین شکلات، شکلات و کره را در طبقه ی رویی یک بخار پز دوطبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار دارد (تماس پیدا نکند) ذوب کنید. آن را از روی حرارت بردارید.

    در کاسه ای بزرگ با استفاده از میکسر برقی با سرعت متوسط تا بالا زرده تخم مرغ را با شکر شیرینی پزی و پودر دارچین بزنید تا کف مانند شود. مخلوط شکلات را اضافه کرده و بزنید تا یکدست شوند. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

    خامه را بزنید وانیل را به آن بیفزایید و آنقدر بزنید تا شکل بگیرد. به آرامی آن را با خمیر شکلاتی هم بزنید.

    یک قالب کیک 28 سانتی متری را با کاغذ پوستی یا مومی بپوشانید و خمیر را در آن بریزید. روی آن را بپوشانید و 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

    برای تهیه سس تمشک، تمشک را در غذا ساز به صورت پوره درآورید. آن را از یک الک دانه ریز عبور دهید و در کاسه ای بریزید، محتوای الک را دور بریزید. آن را با شکر و آب پرتقال مخلوط کنید. قبل از سرو آن را خنک کنید.

    جهت سرو کیک را از قالب درآورده و به صورت برش زده همراه با سس سرو کنید. در صورت تمایل تمشک ها را روی کیک قرار دهید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان