خانه
693K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست
    چند نكته براي برگرداندن ژله
    براي اينكه ژله يا دسرهاي ژلاتيني رو بدون دردسر برگردونيد لازمه چند مورد رو رعايت كنيد

    توي ظرفي كه مي خوايد ژله رو توي اون درست كنيد آب سرد بريزيد و برگردونيد تا ظرفتون خيس شه و بعد براي چند دقيقه اون رو توي فريزر قرار دهيد و بعد ژله يا دسر رو توي اون بريزيد.

    بعد از بستن ژله اول لبه هاي ژله رو با يه كارد از قالب جدا كنيد يه ظرف رو پر آب جوش كنيد براي چند پانيه قالب رو توي آب جوش بذاريد و بعد يه ظرف مسطح رو خيس كنيد و روي دهانه قالب ژله قرار بديد و بعد دستتون رو بر گردونيد .با اين كار(خيس كردن ظرف) مي تونيد اگه ژله وسط ظرف نبود با يه تكون اون رو وسط ظرف بياريد


    غير از اين مي تونيد قبل از كار قالب ژله رو با اسپري روغن يا با يه قلم مو و روغن چرب كنيد
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان