خانه
693K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست
    كرم ژله اي

    مواد لازم:

    كمپوت گيلاس يا هر چي 1 قوطي هم ميوه هم آبش

    آب نصف پيمانه

    ژلاتين 2و 2/1 ق چ

    شكر 2 ق س سر پر

    ------------------------------------------------------------

    خامه 300 تا 350 گرم شيرين شده كه من خودم از خامه قنادي دوكا كه نجما جون هم گفتن استفاده ميكنم

    شير 2 و 2/1 پيمانه

    شكر 2/1 پيمانه

    ژلاتين 6 ق چ

    سفيده تخم مرغ 1 عدد

    وانيل 4/1 ق چ

    تهيه ژله اين دسر::::::

    ژلاتين رو در آب كمپوت ذوب ميكنيم + نصف پيمانه آب با شعله كم

    شكر رو به آب كمپوت اضافه ميكنيم حالا گيلاسها رو با هسته ميريزيم توش و روي يخ نيم بندش ميكنيم و ته قالب مورد نظر ميريزيم

    براي تهيه كرم ::::::

    ژلاتين رو تو شير ميخيسونيم بعد به روش بن ماري آبش ميكنيم
    شكر رو توي سفيده با همزن ميزنيم تا سفيد و سفت بشه
    بعد خامه شيرين شده و فرم گرفته رو بهشون اضافه ميكنيم
    حالا شير و ژلاتين رو اضافه ميكنيم و مواد رو نيم بند ميكنيم و روي ژله كه هنوز كمي شل است ميريزيم توجه داشته باشيد كه اگه ژله كاملا ببنده بعد كرم رو روش بريزيم موقع برگردوندن دوتيكه از هم جدا ميشن حتما بايد كمي شل باشه

    اين دسر رو ميتونين از دو روز قبل هم آماده كنين فقط همون روزي كه ميخواين استفاده كنين برش گردونين
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان