خانه
693K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۰:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست
    ژله ميوه اي كه مطمئنا اين رو هم همه بلديد:
    از هر نوع ميوه و ژله با همون طعم ميشه استفاده كرد.
    من ژله موز توت فرنگي و انار رو درست كردم.براي اينكه ميوه ها توي ژله شناور نباشن ابتدا كمي از ژله رو كه به روش هميشگي درست كرديم انتهاي قالب مي ريزيم و اجازه ميديم كمي خودش رو بگيره بعد ميوه مورد نظر رو بعد از برش دادن به شكل دلخواه يا قالب زدن روي اون ميريزيم و دوباره كمي ژله .باز اجازه مي ديم خودش رو بگيره البته زياد نه كه خيلي سفت بشه در انتها مابقي زله رو توش مي ريزيم و ميزاريم تا كامل خودش رو بگيره.
    نكته در مورد ژله انار اينه كه انارتون ترش باشه با انار شيرين طعم جالبي به دست نمياد همه بهتون ميگن گلاب يا وانيل ريختي توش!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اساتيد ميگن كيوي داخل ژله نمي بنده اما برخي ميگن ژلاتين بيشتر بريزي مي بنده امتحانش مجانيه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان