خانه
693K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۰:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست
    نكاتي براي تهيه ژله و كرم بهتر
    _هميشه قالبتون رو قبل از شروع كار خيس كرده و داخل فريز يا جايخي قرار دهيد.حداقل 10دقيقه
    _ظرفي كه قصد داريد ژله يا دسرتون رو توش قرار بديد خيس كنيد سپس دسرتون رو از قالب دربياريد تا اگر دسر دقيقا سر جاي خودش قرار نگرفت به دليل مرطوب بودن ظرف بتونيد جابه جاش كنيد
    _سعي كنيد ژله تون رو به روش بن ماري حل كنيد تا شفاف تر بشه مزيت ديگه اش اينه كه پودر ژله به ظرف و قاشقتون نمي چسبه و خوب حل ميشه
    _اگر تايم كافي نداريد ميتونيد دسرتون رو براي مدت كوتاهي داخل فريزر قرار دهيد با توجه به برودت فريزر.اگر سرماش بالاست خيلي كم اگر هم نه من تا 15 دقيقه رو امتحان كردم مشكلي پيش نيومده
    _براي برگردوندن دسر از قالب:ابتدا كارد رو با آب گرم خيس كنيد و اطراف ژله رو جدا كنيد اگر قالب ميان تهي هست دور اون قسمت هم بايد جدا بشه.بعد قالب رو داخل آب گرم براي مدت كوتاهي نگه داريد و برگردونيد اگر خارج نشد دوباره سعي كنيد .
    _اساتيد فن ميگن گاهي ميشه از دستمال گرم هم استفاده كرد من تجربه نكردم
    _اما بهترين روش استفاده از سشوار مي باش!!!!!! جواب ميده خدااااااااااااااااااااااا امتحان كنيد مشتريش مي شيد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان