🎀دسر پاناکوتا با ژله خاکشير 🎀
موادلازم ژله خاکشير:
🍚خاکشير 50 گرم
🍺آب 250 ميلى ليتر
🍚شکر200 گرم
گلاب 50 ميلى ليتر
آبليمو2-3 قاشق سوپخورى
پودرژلاتين 2 ساشه
🍺آب 80 ميلى ليتر
موادلازم دسرپاناکوتا:
🍶شير 200 ميلى ليتر
خامه 250 گرم
🍛وانيل يک چهارم قاشق چايخورى
🍚شکر 50 گرم
پودرژلاتين 1.5 ساشه
طرزتهيه ژله خاکشير:
ابتداخاکشيرراشسته داخل 2 پيمانه آب ولرم 2 ساعت خيس کنيد.پودرژلاتين راروى 80 ميلى ليترآب پاشيده وبه روش بن مارى حل کنيد.درظرفى 200 ميلى ليترآب وشکررامخلوط کرده روى حرارت بگذاريدتاشکرحل شودسپس گلاب وآبليمورااضافه کرده بعداز2-3 دقيقه جوشيدن ازروى حرارت برداشته, آب خاکشيرراجداکرده وآنراباشربت مخلوط کنيد, ژلاتين به روش بن مارى حل شده راافزوده هم بزنيد.کف قالب موردنظرراچرب کرده وژله خاکشيررادرون آن ريخته ودريخچال بگذاريدوتازمان نيم بندشدن ژله راگاهى هم بزنيدتادانه هاى خاکشيرهمه جاغوطه ورشوند.وقتى ژله کمى خودش راگرفت دسرپاناکوتاخنک شده راروى آن ريخته مجدددرون يخچال بگذاريدتاخودش رابگيرد.
طرزتهيه دسرپاناکوتا:
شير,خامه, شکروپودرژلاتين آموتيارادرون ظرفى ريخته هم بزنيدسپس روى حرارت قرارداده وتازمانى که فقط گرم شودامانجوشدمدام هم زده تايکدست شده وشکروپودرژلاتين حل شود.دراين هنگام ظرف راازروى حرارت برداشته وانيل رااضافه کنيد.بهتراست دسرراازصافى ردکنيدسپس کنارگذاشته تاخنک شودوبعدروى ژله خاکشيربريزيد.