خانه
693K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    #چیزکیک_توت_فرنگی

    این چیز کیک علاوه بر خوشمزه بودن ظاهر قشنگی داره و میتونید از اون به عنوان یه خوردنی خوشمزه و قشنگ جشنها ومهمانی ها استفاده کنید

    مواد لازم :

    300 گرم بیسکوییت ساقه طلایی یا مدلای دیگه بیسکوییت

    150 گرم کره آب شده

    500 گرم پنیر خامه ای ( پنیر رو بای مدتی در دمای محیط قرار بدید تا نرم باشه )

    1 و نیم قاشق پودر ژلاتین

    1 و 1/4 پیمانه آب جوش

    2/3 پیمانه شکر

    1 قاشق چایخوری وانیل

    10 تا 12 عدد توت فرنگی

    یک بسته ژله توت فرنگی

    طرز تهیه : 

    ابتدا کره رو داخل یه کاسه داخل ماکروفر قرار بدید تا آب بشه  .. بوسیله یه قلمو کمی از کره آب شده رو کف ظرفی که انتخاب کردید بمالید . ظرفی که اینجا استفاده شده ظرف پیرکس در اندازه های 33 در 25 هست .

    شما میتونید به جای اینکار از کاغذ روغنی برای کف ظرف استفاده کنید .. این طوری برای خارج کردن و برش زدن چیز کیک راحت تر خواهید بود .

    در مرحله بعد بیسکوییت ها رو داخل غذاساز بریزید و کاملا خرد کنید .بیسکوییت خرد شده رو داخل کاسه ای ریخته و کره آب شده رو به اون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . سپس بیسکوییت رو کف ظرف ریخته و با یه کفگیر یا وسیله مشابه اونو کاملا پرس کنید . میتونید با ته یه لیوان هم این کار رو انجام بدید .

    ظرف رو داخل فریزر قرار بدید و کار رو ادامه بدید .پودر ژلاتین رو داخل کاسه ای ریخته و آب جوش رو بهش اضافه کنید .. خوب هم بزنید تا ذرات ژلاتین به خوبی حل بشه ..

    پنیر خامه ای رو داخل ظرفی ریخته .. شکر رو بهش اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط رو هم بزنید . مخلوط رو تا زمانی که شکر و پنیر به خوبی با هم مخلوط بشن ( همانند تصویر ) هم بزنید . وانیل و ژلاتین خنک شده رو به این مخلوط اضافه کنید و مجددا هم بزنید .

    نتیجه باید حالتی مثل میلک شیک داشته باشه ( یه مایع تقریبا غلیظ )

    اگه توش حالت توده ای و ناصاف بود اون رو از صافی عبور بدید .ظرف پیرکس رو از فریزر خارج کرده و با یه چنگال اونو سوراخ سوراخ کنید ! مخلوط پنیری رو روی بیسکوییت ها بریزید و 10 دقیقه ظرف رو در دمای اتاق نگه دارید .در این فاصله توت فرنگی ها رو آماده کنید . اول توت فرنگی ها رو به دو قسمت تقسیم کنید .. قسمت بالای توت فرنگی رو به صورت یه v برش بزنید تا شکلی شبیه به قلب به وجود بیاد . سپس هر کدومش رو روی مایع پنیری که روی بیسکوییت ها ریختیم قرار بدید ( با فاصله های یکسان توت فرنگی ها رو قرار بدید )

    توت فرنگی رو کمی داخل مایع فشار بدید تا محکم قرار بگیره . در غیر این صورت وقتی ژله رو روی توت فرنگیها میریزید توت فرنگیها شناور میشه !

    سپس روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و اون رو برای مدت 4 ساعت ( یا یه شب تا صبح ) داخل یخچال قرار بدید . اگه این مدت کمتر باشه وقتی ژله رو اضافه میکنید لایه پنیر متلاشی میشه و کار خراب میشه .یک بسته ژله توت فرنگی رو داخل یک لیوان آب جوش حل کرده و سپس به اون یک لیوان آب سرد اضافه کنید .

    منتظر بمونید تا کاملا خنک بشه و سپس اون رو به عنوان لایه آخر روی کار اضافه کنید . ( دقت کنید اگه ژله گرم باشه لایه پنیر رو خراب میکنه )

    لایه ژله باید روی توت فرنگیها رو کاملا بپوشونه .. اگه روی توت فرنگیها کامل پوشیده نشد از ژله بیشتری باید استفاده کنید . ظرف رو با سلفون بپوشونید و 4 ساعت اونو داخل یخچال قرار بدید.

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان