خانه
694K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست
    حلواي خرما




    مواد لازم:

    خرما 500 گرم

    روغن 1 پيمانه

    خلال پسته و نارگيل براي تزئين

    آرد گندم 250 گرم



    طرز تهيه:

    مي توان از كنجد هم در كنار مغزهاي گفته شده استفاده كرد.



    آرد گندم اگر آرد سنگك و سبوس دار باشد بهتر است اما ميتوان از آرد سفيد هم استفاده كرد.



    خرما را وزن ميكنيم 500 گرم كه شد بعد پاك ميكنيم هر چقدر بماند همان را استفاده ميكنيم.



    آرد گندم را تفت ميدهيم كه رنگش طلايي شود بعد از تفت دادن حتماً الك ميكنيم كه يكدست شود.

    روغن مايع يا جامد آبكرده را داخل ظرف ريخته و روي حرارت ميگذاريم و بعد آرد را اضافه ميكنيم روغن بايد در حدي باشد كه وقتي ميخواهيم آرد را با آن هم بزنيم حالت روان پيدا كند.



    اگر آرد را اول تفت دهيم بعد با روغن مخلوط كنيم روغن كمتري مصرف ميكند اما ميتوان آرد را از همان ابتدا با مقدار روغن گفته شده تفت داد كه در آن صورت نيازي به الك كردن بعد از تفت دادن نيست.



    وقتي آرد و روغن يكدست شد اگر سفت شده باشد يكي دو قاشق روغن اضافه ميكنيم.



    خرما بهتر است خرماي دشتستان كيلويي باشد كه در بسته هاي 3 كيلويي در بازار موجود است چون شيريني اش كمتر است و پوست آن نازك است كه هسته خرما و كلاهكش را جدا ميكنيم و از چرخ گوشت رد ميكنيم.



    خرما را كه ميخواهيم اضافه كنيم بايد حرارت ملايم باشد چون حرارت زياد باشد مسوزد و سفت ميشود.

    وقتي مايع تقريباً رقيقي از روغن و آرد به دست آمد خرما را اضافه ميكنيم و كاملاً تفت ميدهيم تا خرما باز شود و صاف و يكدست شود.



    آرد بايد نصف خرما باشد البته آرد اگر كمي بيشتر شود هم مشكلي پيش نمي آيد.



    پودر دارچين را اضافه ميكنيم و سريع از روي حرارت برميداريم و هم ميزنيم تا يكدست شود قالب مستطيل به قطر 1 سانتي متر را اگر تفلون نباشد چرب ميكنيم اگر تفلون باشد نيازي به چرب كردن ندارد مواد را داخل قالب ميريزيم و كمي كه خنك شد به شكل لوزي برش ميزنيم ميگذاريم كامل خنك شود بعد از روي برشها دوباره برش ميزنيم تا حلواها كامل از قالب جدا شوند بعد روي آن را با مغزها تزئين ميكنيم.



    اگر دوست داشته باشيد ميتوانيد انتهاي كار كه حلوا آماده ميشود پودر گردو يا گردوي چرخ شده به آن اضافه كرد كه خيلي مقوي ميشود.



    اگر دوست داشته باشيد ميتوانيد مواد را داخل قالب نريزيد و وقتي كه مواد كمي خنك شد به طوري كه بتوان به آنها دست زد آنها را به شكل گلوله اي در آورد و داخل مغزها آغشته كرد و در كپسولهاي شكلات گذاشت.



    براي خنك شدن اين حلوا نيم ساعت كافي است.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان