خانه
694K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست
    حلواي كنجدي
    اين حلوا را به منظور مقوي بودن و نداشتن روغن پيشنهاد مي كنم.

    آرد گندم 1 پيمانه.
    كنجد تفت داده شده 3 پيمانه.
    شيره انگور 1 پيمانه.

    طرز تهيه: آرد را تفت داده تا بوي خامي آن گرفته شود و نصف كنجد را اضافه ومخلوط مي كنيم و بعد شيره انگور رقيق شده را نيز اضافه و كاملا" مخلوط مي كنيم.درون يك سيني مابقي كنجد را ريخته و حلوا را رويش پهن مي كنيم و رويش را نيز با كنجد مي پوشانيم و مي گذاريم در دماي محيط خودش را بگيرد و بعد به دلخواه برش مي دهيم.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان