۱۲:۲۹ ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
حلوا مسقطي
- نشاسته 1 ليوان
- آب 13 ليوان
- شكر 4 ليوان
- روغن مايع 1 ليوان
- آرد برنج ربع ليوان
- گلاب و هل ميزان لازم
- گردو و بادام بو داده ميزان لازم
- رنگ حلوا( معمولا سبز رنگ ) چند قطره
- طرز تهيه
نشاسته.آب.شكر.آرد برنج و روغن رو تو قابلمه ( اگه تفال باشه بهتره ) مخلوط كرده و روي شعله ملايم مرتب مواد رو هم ميزنيم ( خسته نشين ) مواد دوبرابر ميشه ولي همچنان شما هم بزنيد تا مواد كشدار و سفت بشه ( حدود 1 تا 1.5 ساعت اين همزدن طول ميكشه. در واقع همزدن زياد باعث كشدار شدن حوا مسقطي ميشه.
شما ميتونيد بعد از گذشت اين زمان مقداري از حلوا رو تو ظرفي ريخته و توي يخچال بزارين اگه سفت شد حلوا تقريبا امادست. حالا ميتونيد گلاب .هل و گردو و بادام رو اضافه كنيد هم بزنيد بعد از حدود 15 دقيقه كه از حالت روان بودن خارج شد و به حالت كشدار و سفت در اومد چند قطره از رنگ خواراكي يا حلوا رو به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد. خسته نباشين. حلوا امادست حالا ميتونيد حلوا رو تو ظرف مورد نظر سرو كنيد.اين حلوا نيازي نيست تو يخچال بزارين خودش كاملا سفت و كشدار ميشه .