خانه
694K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست
    حلوا مسقطي

    - نشاسته 1 ليوان
    - آب 13 ليوان
    - شكر 4 ليوان
    - روغن مايع 1 ليوان
    - آرد برنج ربع ليوان
    - گلاب و هل ميزان لازم
    - گردو و بادام بو داده ميزان لازم
    - رنگ حلوا( معمولا سبز رنگ ) چند قطره

    - طرز تهيه
    نشاسته.آب.شكر.آرد برنج و روغن رو تو قابلمه ( اگه تفال باشه بهتره ) مخلوط كرده و روي شعله ملايم مرتب مواد رو هم ميزنيم ( خسته نشين ) مواد دوبرابر ميشه ولي همچنان شما هم بزنيد تا مواد كشدار و سفت بشه ( حدود 1 تا 1.5 ساعت اين همزدن طول ميكشه. در واقع همزدن زياد باعث كشدار شدن حوا مسقطي ميشه.
    شما ميتونيد بعد از گذشت اين زمان مقداري از حلوا رو تو ظرفي ريخته و توي يخچال بزارين اگه سفت شد حلوا تقريبا امادست. حالا ميتونيد گلاب .هل و گردو و بادام رو اضافه كنيد هم بزنيد بعد از حدود 15 دقيقه كه از حالت روان بودن خارج شد و به حالت كشدار و سفت در اومد چند قطره از رنگ خواراكي يا حلوا رو به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد. خسته نباشين. حلوا امادست حالا ميتونيد حلوا رو تو ظرف مورد نظر سرو كنيد.اين حلوا نيازي نيست تو يخچال بزارين خودش كاملا سفت و كشدار ميشه .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان