طرز تهيه حلوايي با ارد برنج رو كه معمولا شماليها تو سفره نذريشون درست ميكنند و خيلي هم پر طرف داره
2 پيمانه ارد برنج رو روي حرارت ملايم ميگذاريم تا بوي خامي ارد گرفته شود سپس 1 پيمانه روغن جامد رو به ارد مي افزاييم و ميگذاريم تا خوب تفت بگيرد تا مواد كاملا شل شود بعد از ان 1 پيمانه شكر را با 6-7 پيمانه اب (بستگي به نوع برنج دارد)ميگذاريم تا جوش بيايد بعد شربت بدست امده رو به مواد فوق اضافه ميكنيم زعفران اب كرده رو نيز اضافه ميكنيم در اخر گلاب وهل رواضافه كرده و ميگذاريم خو ب دم بكشد بعداز اينكه خوب دم كشيد وارد برنج خوب پخته شد حرارت رو خا موش ميكنيم وحلوا رو در ظرف مورد نظر ميريزيم وتزيين ميكنيم
حلواي آرد برنج
مواد لازم:
آرد برنج: 1 ليوان
شكر: 2 ليوان
آب و گلاب: 3 ليوان
زعفران: به مقدار لازم
روغن مايع و جامد: به مقدار لازم
خلال بادام و خلال پسته: به مقدار لازم
طرز تهيه:
آرد برنج را در يك قابلمهي مناسب ريخته و كمي حرارت ميدهيم تا رنگش طلايي شود. بعد از روي حرارت برداشته و روغن مايع و جامد را (كمي از هر كدام) به مقداري كه به روغن بيافتد، به آن اضافه ميكنيم. سپس مخلوط آب و گلاب را به آن ميافزاييم و خوب به هم ميزنيم تا يكدست شود. نسبت آب و گلاب بستگي به كيفيت گلابي كه استفاده ميكنيد دارد. بعد ظرف را روي حرارت ميگذاريم و زعفران آب كرده را اضافه ميكنيم و به هم ميزنيم تا غليظ شود. سپس شكر را اضافه كرده و مجددا به هم ميزنيم تا مايع به قدر كافي غليظ شود. بعد از آن صبر ميكنيم تا كمي خنك شود. سپس در ظرفهاي مورد نظر ريخته و به سليقهي خود با قاشق تزيين مي كنيم. در آخر با مقداري خلال بادام بو داده و خلال پسته، تزيين را كامل ميكنيم.
بهتر است كه اين حلوا را حدودا دو ساعت قبل از مصرف آماده كرده و در ظرف بريزيم تا خوب خودش را بگيرد و آماده مصرف شود