۱۲:۳۰ ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
حلوا جوزي (گردويي)
شيره انگوراز مايع شيره نه خاكش (چون هروقت ميگن شيره من ميگم آبش يا خاكش) واسه همين ميگم كه مثل من براتون سوال پيش نياد حدود 100 گرم
گردوي نيمه كوبيده شده نه له له نه درشت اينم 100 گرم
نكته: اين دو تا رو بايد وزن كنيد نه پيمانه چون در اين حالت محصولي كه بدست مياد ميشه قضيهء ميان من تا ماه گردون تفاوت از زمين تا آسمان است.
اول گردوي نيم كوب شده رو با آب به اندازه اي كه گردوتون توي ظرف راحت هم بخوره (نه اينكه يكي كه ببينه بگه آها پس گردو رو ميريزيم تو آب )ظرفتون رو هم كوچيك در نظر بگيريد كه گردو به ظرف نچسبه و حروم بشه خلاصه روي حرارت خيلي كم ميذاريد و هر چند وقت يكبار هم ميزنيد تا گردو به روغن بيفته، حالا كي؟ زماني كه بغلهاي ظرف رو كه نگاه كنيد ببينيد حبابهاي كوچيك روغن داره غل غل ميكنه 3-2 دقيقه ديگه با حرارت كم تفت بديد بعد شيره انگور رو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا زمانيكه خودشو بگيره و مثل حلوا بشه ولي زياد نذاريد كه وقتي سرد ميشه سفت تر ميشه و بعد انگشت انگشت بخوريد و كيف كنيد البته اينو به شوشوهاتون نديد كه عواقبش پاي خودتونه از ما گفتن بود