خانه
694K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست
    حلوا جوزي (گردويي)
    شيره انگوراز مايع شيره نه خاكش (چون هروقت ميگن شيره من ميگم آبش يا خاكش) واسه همين ميگم كه مثل من براتون سوال پيش نياد حدود 100 گرم
    گردوي نيمه كوبيده شده نه له له نه درشت اينم 100 گرم
    نكته: اين دو تا رو بايد وزن كنيد نه پيمانه چون در اين حالت محصولي كه بدست مياد ميشه قضيهء ميان من تا ماه گردون تفاوت از زمين تا آسمان است.
    اول گردوي نيم كوب شده رو با آب به اندازه اي كه گردوتون توي ظرف راحت هم بخوره (نه اينكه يكي كه ببينه بگه آها پس گردو رو ميريزيم تو آب )ظرفتون رو هم كوچيك در نظر بگيريد كه گردو به ظرف نچسبه و حروم بشه خلاصه روي حرارت خيلي كم ميذاريد و هر چند وقت يكبار هم ميزنيد تا گردو به روغن بيفته، حالا كي؟ زماني كه بغلهاي ظرف رو كه نگاه كنيد ببينيد حبابهاي كوچيك روغن داره غل غل ميكنه 3-2 دقيقه ديگه با حرارت كم تفت بديد بعد شيره انگور رو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا زمانيكه خودشو بگيره و مثل حلوا بشه ولي زياد نذاريد كه وقتي سرد ميشه سفت تر ميشه و بعد انگشت انگشت بخوريد و كيف كنيد البته اينو به شوشوهاتون نديد كه عواقبش پاي خودتونه از ما گفتن بود
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان