خانه
694K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست
    حلواي زنجبيلي :
    آرد : نيم كيلو
    پودر قند: 350 گرم
    روغن جامد : 200 گرم
    پودر زنجبيل : 15 گرم (مي توانيد به دلخواه بيشترش هم بكنيد)
    كره = 50 گرم
    آرد را روي شعله خيلي ملايم كاملاً تفت دهيد تا خاميش برود ولي اصلاً نبايد رنگش تغيير كند.
    مخلوط روغن و پودر قند و زنجبيل را با همزن برقي بزنيد تا كاملاً يكدست شود.
    و بعد اين مخلوط را به آردي كه داغ است اضافه و مواد را به خورد هم بدهيد. در آخر كره را هم افزوده و بعد مواد را كف يك سيني مناسب مثل سيني باقلوا يا هر سيني لبه دار ديگر كه چربش كرده ايد پهن كنيد و خوب آن را صاف و يكدست كنيد و بعد با قالب دلخواه قالب بزنيد يا با كارد لبه نازكي در همان سيني به شكل مربع يا ل.زي برش بزنيد كه بهتر است از خط كش تميزي براي اينكار استفاده كنيد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان