۱۲:۳۰ ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
حلواي زنجبيلي :
آرد : نيم كيلو
پودر قند: 350 گرم
روغن جامد : 200 گرم
پودر زنجبيل : 15 گرم (مي توانيد به دلخواه بيشترش هم بكنيد)
كره = 50 گرم
آرد را روي شعله خيلي ملايم كاملاً تفت دهيد تا خاميش برود ولي اصلاً نبايد رنگش تغيير كند.
مخلوط روغن و پودر قند و زنجبيل را با همزن برقي بزنيد تا كاملاً يكدست شود.
و بعد اين مخلوط را به آردي كه داغ است اضافه و مواد را به خورد هم بدهيد. در آخر كره را هم افزوده و بعد مواد را كف يك سيني مناسب مثل سيني باقلوا يا هر سيني لبه دار ديگر كه چربش كرده ايد پهن كنيد و خوب آن را صاف و يكدست كنيد و بعد با قالب دلخواه قالب بزنيد يا با كارد لبه نازكي در همان سيني به شكل مربع يا ل.زي برش بزنيد كه بهتر است از خط كش تميزي براي اينكار استفاده كنيد.