خانه
694K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست
    حلواي نشاسته ذرت

    نشاسته ذرت : نصف پيمانه
    شكر :نصف پيمانه
    آب :1 و 4/1 پيمانه
    زعفران : به مقدار مورد نياز
    گلاب : نصف پيمانه
    روغن : 3-4 قاشق غذاخوري

    نشاسته و آب و گلاب و و شكر باهم مخلوط كرده روي حرارت قرار مي دهيم تا سفت شود بعد روغن و زعفران را اضافه كرده تفت مي دهيم و در آخر در ظرف مورد نظر مي ريزيم .
    * من از روغن نباتي استفاده كردم فكر كنم بهتره از روغن مايع استفاده كرد
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان