خانه
694K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست
    حلوا كفگيري بادامي

    موادلازم
    آرد گندم سفيد: 4 پيمانه
    آرد نخود چي : 2 پيمانه
    پودر هل سبز: 2 قاشق غذاخوري
    گلاب سنگين : نصف پيمانه
    بادام خرد شده : يك ونيم پيمانه
    روغن جامد: يك پيمانه پر
    روغن مايع : نصف پيمانه
    پودر قند: يك ونيم پيمانه
    پودر پسته: به ميزان لازم

    طرز تهيه

    آرد رو تفت ميديد تا جائي كه بوي آرد به مشامتون برسه ( تقريبا 5 دقيقه ) بعد روغن ها رو بهش اضافه ميكنين و 5 دقيقه ديگه تفت ميديد بعدش آرد نخود چي رو اضافه كنيد ( حتما هردوتا آرد رو 2 بار الك كنيد ) كمي تفت بديد حتي الامكان رنگ آرد زياد تغيير نكنه ،كل مرحله تفت دادن ازاول روي حرارت ملايم بيشتر از20 دقيقه طول نميكشه ، درآخر بادام رو اضافه كنيد مخلوط كرده وازروگازبرداريد،

    هل ، قند و گلاب رو هم بهش اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد ، به طور سنتي با كفگير ازاين حلوا برميدارن و برمي گردونن تو بشقاب ، من بعد ازاين كار يه خورده مرتبترش كردم ، در انتها روي حلوا رو با پودر پسته يا پودر قند مي پاشيد.
    حلواي كفگيري در سه نوع بادامي، گردويي، پسته اي و تلفيقي از انواع مغزها ميباشد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان