۱۲:۳۱ ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
حلوا كفگيري بادامي
موادلازم
آرد گندم سفيد: 4 پيمانه
آرد نخود چي : 2 پيمانه
پودر هل سبز: 2 قاشق غذاخوري
گلاب سنگين : نصف پيمانه
بادام خرد شده : يك ونيم پيمانه
روغن جامد: يك پيمانه پر
روغن مايع : نصف پيمانه
پودر قند: يك ونيم پيمانه
پودر پسته: به ميزان لازم
طرز تهيه
آرد رو تفت ميديد تا جائي كه بوي آرد به مشامتون برسه ( تقريبا 5 دقيقه ) بعد روغن ها رو بهش اضافه ميكنين و 5 دقيقه ديگه تفت ميديد بعدش آرد نخود چي رو اضافه كنيد ( حتما هردوتا آرد رو 2 بار الك كنيد ) كمي تفت بديد حتي الامكان رنگ آرد زياد تغيير نكنه ،كل مرحله تفت دادن ازاول روي حرارت ملايم بيشتر از20 دقيقه طول نميكشه ، درآخر بادام رو اضافه كنيد مخلوط كرده وازروگازبرداريد،
هل ، قند و گلاب رو هم بهش اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد ، به طور سنتي با كفگير ازاين حلوا برميدارن و برمي گردونن تو بشقاب ، من بعد ازاين كار يه خورده مرتبترش كردم ، در انتها روي حلوا رو با پودر پسته يا پودر قند مي پاشيد.
حلواي كفگيري در سه نوع بادامي، گردويي، پسته اي و تلفيقي از انواع مغزها ميباشد.