خانه
694K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    دسر_نوروزی_بادام_و_پسته

     دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد ، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد ، سرو گردد . این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود.

    دسر بادام و پسته

    مواد لازم :

     کره : 75 گرم

     پودر بادام : 200 گرم

     شکر : 200 گرم

     خامه ساده ( کم چرب ) : 150 میلی لیتر

     مغز بادام ، خرد شده : 8 عدد

     پسته ، خرد شده : 10 عدد

    طرز تهیه:

    1. کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد ، به آرامی روی حرارت آب نمایید .

    2. پودر بادام ، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید . حرارت را کم نموده ، مخلوط را 12 دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید .

    3. حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد .

    4. مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید .

    5. با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید .

    6. یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید .

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان