فالوده با نودل چيني
مواد لازم:
1- شكر سفيد 2 پيمانه.
2- آب 2 پيمانه
3-گلاب 4/1 پيمانه.
نودل برنج چيني 100 گرم
طرز تهيه: شكر را در اب بكمك حرارت حل كرده وپس از سرد شدن كامل گلاب را به ان
اضافه وبا ظرف فلزي بمدت 4 الي 5 ساعت داخل فريزر قرار دهيد.
نودل برنج را خورد كرده بمدت 15 دقيقه در اب جوش با حرارت ملايم بجوشانيد.
*نودل اماده شده را داخل صافي ريخته و اب سرد رويش ريخته و سپس كناري ميگذاريم
پس از بسته شدن اب شكر(4 الي 5 ساعت) با نودل اماده مخلوط وبا اب ليمواماده سرو ميباشد.براي نگهداري طولاني, مي توان در ظروف كوچكتر داخل فريزر گذاشت و نيم ساعت قبل ازمصرف خارج وپس از بازشدن به ان آب ليمو اضافه وميل كرد.