خانه
694K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    فالوده با نودل چيني 


    مواد لازم: 

    1- شكر سفيد 2 پيمانه. 
    2- آب 2 پيمانه 
    3-گلاب 4/1 پيمانه. 
    نودل برنج چيني 100 گرم 

    طرز تهيه: شكر را در اب بكمك حرارت حل كرده وپس از سرد شدن كامل گلاب را به ان 
    اضافه وبا ظرف فلزي بمدت 4 الي 5 ساعت داخل فريزر قرار دهيد. 
    نودل برنج را خورد كرده بمدت 15 دقيقه در اب جوش با حرارت ملايم بجوشانيد. 
    *نودل اماده شده را داخل صافي ريخته و اب سرد رويش ريخته و سپس كناري ميگذاريم 
    پس از بسته شدن اب شكر(4 الي 5 ساعت) با نودل اماده مخلوط وبا اب ليمواماده سرو ميباشد.براي نگهداري طولاني, مي توان در ظروف كوچكتر داخل فريزر گذاشت و نيم ساعت قبل ازمصرف خارج وپس از بازشدن به ان آب ليمو اضافه وميل كرد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان