خانه
694K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    دسر نسکافه

    دو لیوان شیر رو با 

    مقدار دلخواه شکر و یک دونه کافی میکس روی حرارت داغ میکنیم اما نباید بجوشه..... 

    داغ که شد زیرش رو خاموش میکنیم و یک و نیم قاشق غذاخوری ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد رو ی بخار کتری یا سماور بن ماری میکنیم و به مایع شیری اضافه میکنیم...... بعد یک و نیم قاشق خامه رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنین..... سرد که شد دسر رو میریزیم توی قالب و میزاریمش تو یخچال ۲ تا ۴ ساعت..‌‌‌...😘

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان