پودینگ_شکلات_با_سس_تمشک 🍰
🔸 زمان آماده سازی
15 دقیقه
🔸 زمان پخت
15 دقیقه
🔸 میزان کالری
متوسط
🔸 سطح سختی
متوسط
🌿 مواد لازم:
تمشک 180 گرم
شکر شیرینی پزی 3 قاشق سوپخوری یا بر اساس بر ذائقه
شکر گرانوله 60 گرم
شکلات تلخ و شیرین (ساده) 90 گرم
کره ی بدون نمک 75 گرم
زرده تخم مرغ خیلی درشت 3 عدد
سفیده تخم مرغ خیلی درشت 2 عدد
آرد چند منظوره (ساده) 45 گرم
شکلات سفید برای تزئین یک قالب کوچک
تمشک درسته جهت سرو (اختیاری)
🌿 دستورالعمل ها:
1- برای تهیه سس تمشک، در یک غذاساز تمشک را به شکل پوره درآورید. پوره را از یک الک ریز درون کاسه ای عبور دهید و آنچه در الک می ماند را دور بریزید. شکر شیرینی پزی را در آن بریزید و آنقدر هم بزنید تا خوب ادغام شوند و شکر حل شود.
2- فر را از قبل تا دمای 210 درجه سانتیگراد گرم کنید. 4 قالب استاندارد مافین (120 میلی لیتری) را با کره چرب کنید و دو قاشق شکر گرانوله شده را روی دیواره ها و کف آنها بپاشید.
3- برای تهیه پودینگ شکلات، شکلات تلخ و شیرین و کره را در قابلمه ی رویی یک بخار پز دوطبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار داده اید (تماس ایجاد نشود) بریزید. شکلات را هم بزنید تا ذوب شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید آهسته خنک شود.
4- در همین زمان با میکسر برقی با سرعت بالا زرده های تخم مرغ و 60 گرم از شکر گرانوله را در کاسه ای بزنید تا غلیظ و کرمی شود. سرعت میکسر را کم کنید و به آرامی شکلات ذوب شده را در آن بریزید.
5- در یک کاسه ی تمیز با همزن های تمیز شده، سفیده های تخم مرغ را بزنید تا کاملا نرم شود. بقیه شکر گرانوله را در آن بریزید و هم بزنید تا نرم شود.
6- با استفاده از یک کفگیر لاستیکی یا همزنِ دستی ،آرد را کم کم با خمیر شکلات همراه با سفیده های تخم مرغ به ترتیبی مخلوط کنید که اولین و آخرین ترکیب آرد باشد.
7- خمیر را در قالب ها ریخته، آنها را تا 3 میلی متریِ لبه پر کنید.
8- قالب را در مرکز فر قرار دهید و بلافاصله حرارت را به 190 درجه کاهش دهید. آن را 15دقیقه بپزید تا زمانی که پف کند و پوسته ی نازک اما محکمی روی آن تشکیل شود. طی 6 دقیقه ی اولِ پخت، درِ فر را باز نکنید. قالب ها را به روی صفحه سیمی منتقل کنید و بگذارید 4 تا 5 دقیقه بماند تا به راحتی از قالب جدا شود.
9- در این زمان با استفاده از یک پوست کن، شکلات سفید را خراش دهید تا تراشه های شکلاتی حاصل شود. تراشه ها را تا هنگام سرو سرد نگه دارید.
10- یک چاقوی تیز را در اطراف دیواره های فنجان بچرخانید و سریعا پودینگ را روی رک برگردانید. پودینگ را به بشقاب های جداگانه انتقال دهید به شکلی که سطح آن روی کف بشقاب قرار گیرد.
11- سس تمشک را کنار پودینگ ها گذاشته و سپس تراشه های شکلات سفید را روی آن بریزید.
🍀 برای: 4 نفر
🍀 حاضر است در : 30 دقیقه
🍀 وعده: عصرانه
🍀 دسته بندی دستور آشپزی : #دسر
🍀 مواد لازم : آرد, تخم مرغ, شکر, شکلات, کره