خانه
692K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۰:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    پودینگ_شکلات_با_سس_تمشک 🍰

    🔸 زمان آماده سازی

    15 دقیقه

     

    🔸 زمان پخت

    15 دقیقه

     

    🔸 میزان کالری

    متوسط

    🔸 سطح سختی

    متوسط

    🌿 مواد لازم:

    تمشک 180 گرم

    شکر شیرینی پزی 3 قاشق سوپخوری یا بر اساس بر ذائقه

    شکر گرانوله 60 گرم

    شکلات تلخ و شیرین (ساده) 90 گرم

    کره ی بدون نمک 75 گرم

    زرده تخم مرغ خیلی درشت 3 عدد

    سفیده تخم مرغ خیلی درشت 2 عدد

    آرد چند منظوره (ساده) 45 گرم

    شکلات سفید برای تزئین یک قالب کوچک

    تمشک درسته جهت سرو (اختیاری)

    🌿 دستورالعمل ها:

    1- برای تهیه سس تمشک، در یک غذاساز تمشک را به شکل پوره درآورید. پوره را از یک الک ریز درون کاسه ای عبور دهید و آنچه در الک می ماند را دور بریزید. شکر شیرینی پزی را در آن بریزید و آنقدر هم بزنید تا خوب ادغام شوند و شکر حل شود.

    2- فر را از قبل تا دمای 210 درجه سانتیگراد گرم کنید. 4 قالب استاندارد مافین (120 میلی لیتری) را با کره چرب کنید و دو قاشق شکر گرانوله شده را روی دیواره ها و کف آنها بپاشید.

    3- برای تهیه پودینگ شکلات، شکلات تلخ و شیرین و کره را در قابلمه ی رویی یک بخار پز دوطبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار داده اید (تماس ایجاد نشود) بریزید. شکلات را هم بزنید تا ذوب شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید آهسته خنک شود.

    4- در همین زمان با میکسر برقی با سرعت بالا زرده های تخم مرغ و 60 گرم از شکر گرانوله را در کاسه ای بزنید تا غلیظ و کرمی شود. سرعت میکسر را کم کنید و به آرامی شکلات ذوب شده را در آن بریزید.

    5- در یک کاسه ی تمیز با همزن های تمیز شده، سفیده های تخم مرغ را بزنید تا کاملا نرم شود. بقیه شکر گرانوله را در آن بریزید و هم بزنید تا نرم شود.

    6- با استفاده از یک کفگیر لاستیکی یا همزنِ دستی ،آرد را کم کم با خمیر شکلات همراه با سفیده های تخم مرغ به ترتیبی مخلوط کنید که اولین و آخرین ترکیب آرد باشد.

    7- خمیر را در قالب ها ریخته، آنها را تا 3 میلی متریِ لبه پر کنید.

    8- قالب را در مرکز فر قرار دهید و بلافاصله حرارت را به 190 درجه کاهش دهید. آن را 15دقیقه بپزید تا زمانی که پف کند و پوسته ی نازک اما محکمی روی آن تشکیل شود. طی 6 دقیقه ی اولِ پخت، درِ فر را باز نکنید. قالب ها را به روی صفحه سیمی منتقل کنید و بگذارید 4 تا 5 دقیقه بماند تا به راحتی از قالب جدا شود.

    9- در این زمان با استفاده از یک پوست کن، شکلات سفید را خراش دهید تا تراشه های شکلاتی حاصل شود. تراشه ها را تا هنگام سرو سرد نگه دارید.

    10- یک چاقوی تیز را در اطراف دیواره های فنجان بچرخانید و سریعا پودینگ را روی رک برگردانید. پودینگ را به بشقاب های جداگانه انتقال دهید به شکلی که سطح آن روی کف بشقاب قرار گیرد.

    11- سس تمشک را کنار پودینگ ها گذاشته و سپس تراشه های شکلات سفید را روی آن بریزید.

    🍀 برای: 4 نفر

    🍀 حاضر است در : 30 دقیقه

    🍀 وعده: عصرانه

    🍀 دسته بندی دستور آشپزی : #دسر

    🍀 مواد لازم : آرد, تخم مرغ, شکر, شکلات, کره

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان