دسر
#پودینگ_موزی
پودینگ موزی
دو لیوان شیر را به همراه سه عدد زرده تخم مرغ هشت قاشق سرخالی شکر و سه قاشق سرپر نشاسته ذرت دو قاشق خامه صبحانه یک قاشق زعفران دم کرده کمی اسانس موز و یک پینچ نمک همه را باهم می زنیم تا یکدست شود .
سپس مواد حاصل را روی حرارت غیر مستقیم بن ماری قرار می دهیم و مدام می زنیم تا کاملا یکدست شود سپس کف ظرف سرو موز می چینیم و پودینگ را روی موز ها می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا کاملا سرد شود.
پ.ن.چنانچه علاقمند باشید می توانید موزها را رنده کرده و در مخلوط روی حرارت قرار دهید که با این کار رنگ پودینگ کمی تیره می شود و از زیبایی آن کم می شود.
پ.ن.2.برای تزیین از حلقه توت فرنگی موز و شکلات سنگی استفاده کردیم.