ترافیل_کشمش_و_گردو
مواد لازم:
تکههای کیک کشمشی: ۲ لیوان
کشمش سیاه: نصف لیوان
پودر گردو: نصف ایوان
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
موز له شده: ۳ قاشق غذاخوری
پاستیل شکلاتی: برای تزیین
روش تهیه:
تمامی مواد را داخل کاسهای گود ریخته و با هم ورز میدهیم تا خمیری نرم حاصل شود.
این کار به سادگی انجام میشود و نيازي به ورز زیاد ندارد.
از خمیر حاصل به اندازه یک قاشق سوپخوری برداشته و آن را در دست به شکل توپ در میآوریم.
سپس وسط هر توپک را یک پاستیل شکلاتی قرار داده و به مدت ۳ ساعت داخل پخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد.
سپس داخل کپسول گذاشته و در ظرف سرو بچینید.
نوش جان