خانه
692K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    موس آلبالو 

    آلبالو (بدون هسته) 500 گرم

    شکر (نرم و دانه ریز) یک دوم پیمانه (100 گرم)

    پودر ژلاتین یک و یک دوم قاشق سوپخوری

    آب 1 پیمانه (250 میلیلیتر)

    خامه (شیرین شده ) 1 پیمانه

    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    شربت آلبالو یک دوم پیمانه

    طرز تهیه

    1.آلبالوها را در مخلوط کن مخلوط کنید. پس از اینکه به شکل پوره درآمدند، آن را از صافی رد کنید؛

    2.شکر و پودر ژلاتین را در قابلمه های مناسب بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید؛

    3.آب را به مخلوط شکر افزوده و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و پس از اینکه شکر و ژلاتین کاملاً در آب حل شدند، آن را از روی حرارت بردارید؛

    4.پوره آلبالو را به مخلوط بالا اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید کاملاً سرد شود؛

    5.خامه شیرین شده را در ظرفی جداگانه بریزید و با همزن برق هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد؛

    6.مخلوط آلبالو را به تدریج به خامه شیرین و فرم گرفته اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. در مرحله آخر، وانیل را به آن افزوده و مجدداً هم بزنید؛

    7.مواد آماده شده را در قالبی مناسب بریزید و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان