پودینگ_شکلاتی_خامه_اي
از ســري خوشمزه هاي شكلاتي
مناسب براي تولد و جشن ها
مواد لازم:
نصف پیمانه شکر دانه ریز
۳ قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت
۳ قاشق سوپ خوری کاکائو شیرین نشده
¼ قاشق چای خوری نمک
۲ و نیم پیمانه شیر کم چرب
نصف پیمانه شیر تبخیر شده
۵۶ گرم شکلات تلخ (۶۰ الی ۷۰ درصد) خرد شده برابر با حدود ¼ فنجان
۱ قاشق چای خوری
روش تهیه:
۴ ماده اولیه را داخل یک تاوه با هم ترکیب کرده و با هم زن خوب هم بزنید. به تدریج شیر کم چرب و شیر تبخیر شده را به آن اضافه کنید. بگذارید تا در حرارت بالای گاز بجوشد و در عین حال با هم زن آن را هم بزنید. اکنون شعله گاز را کم کنید و بگذارید به مدت ۱ دقیقه آهسته بجوشد. از روی شعله گاز برداشته و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. در نهایت وانیل را اضافه کنید. ۲/۳ قالب های پودینگ (رمکین) را از مواد پر کنید و بگذارید ۴ ساعت خنک شوند. سپس پلاستیک را برداشته و میل کنید.