خانه
692K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    بستنی_جلاتو_با_طعم_کاپوچینو

    🔸 سطح سختی

    متوسط

    🌿 مواد لازم:

    شیر 360 میلی لیتر

    خامه ی سبک 120 میلی لیتر

    شکر 60 گرم

    زرده تخم مرغ بسیار درشت 4 عدد

    عصاره یا اسانس وانیل 2 قاشق چایخوری

    قهوه ی آماده 2 قاشق سوپخوری (آن را در 1 قاشق سوپخوری شیر حل کنید)

    🌿 دستورالعمل ها:

    1- در قابلمه ای روی شعله ی ملایم، شیر، خامه و شکر را مخلوط کرده و هم بزنید تا شکر حل شود. آن را تقریبا جوش بیاورید و سپس از روی شعله بردارید.

    2- در کاسه ای کوچک زرده تخم مرغ ها را با هم بزنید. چند قاشق از مخلوط شیر داغ به زرده تخم مرغ اضافه کنید. سپس به آرامی زرده تخم مرغ را در مخلوط شیر داغ بریزید، پیوسته هم بزنید.

    3- آن را روی حرارت کم قرار داده و بپزید، حدود 2 دقیقه هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود. نگذارید که مخلوط به جوش بیاید. بلافاصله مخلوط را از الک ریز عبور دهید تا گلوله های باقی مانده در آن خارج شود. وانیل و مخلوط قهوه را در آن بریزید. اجازه دهید سرد شود، روی آن را بپوشانید و حدود 2 ساعت به خوبی خنک کنید.

    4- مخلوط قهوه را به بستنی ساز انتقال دهید. بر اساس دستور العمل سازنده آن را فریز کنید.

    🍀 برای: 4 نفر

    🍀 وعده: عصرانه

    🍀 دسته بندی دستور آشپزی : #بستنی و #کیک_بستنی

    🍀 مواد لازم : تخم مرغ, خامه, شکر, شیر

    انواع دسر | انواع ژله
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان