خانه
691K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    ⚜طرز تهیه نوقا⚜
    مواد اولیه :

    ✅روعن کانولا یا آفتابگردان ۲ ق غ 
    ✅خاک قند ۱/۴ فنجان 
    ✅نشاسته ذرت ۱/۴ فنجان 
    ✅مغز پسته ۲ فنجان 
    ✅کشمش ( یا آلبالو خشکه بدون هسته یا مغزهایی مثل بادام و گردو) ۲ فنجان 
    ✅سفیده تخم مرغ به دمای اتاق رسیده ۲ عدد 
    ✅نمک کمی 
    ✅شکر ۱ و ۲/۳ فنجان+ ۱ ق غ 
    ✅عسل ۱/۲ فنجان 
    ✅آب ۲ ق غ 
    ✅گلاب( اختیاری) چند قطره 


    فر رو با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۰۰ درجه سلسیوس روشن می کنیم.
    کف یک قالب کمی گود ۲۰-۲۵ سانتی کاغذ روغنی طوری پهن می کنیم که از لبه های ظرف بیرون بزنه تا بتونیم راحت تر نوقا رو از کاغذ جداکنیم.
    با برس تمام سطح کاغذ رو چرب می کنیم.
    خاکه قند و نشاسته رو با هم مخلوط می کنیم و نصف مخلوط رو کف ظرف الک می کنیم.

    دانه های پسته ( و مغزهای دیگه ) رو کف یک سینی پهن می کنیم و در فر میذاریم تا گرم بشن.

    دانه های آلبالو یا گیلاس خشک رو از هم جدا می کنیم.
    سفیده های تخم مرغ رو با کمی نمک با میکسر می زنیم تا کم کف کنه. ۱ قاشق شکر اضافه می کنیم و چند ثانیه می زنیم.
    بقیه شکر رو با آب و عسل در یک شیرجوش ضخیم روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد.
    با استفاده از حرارت سنج مخصوص تا زمانی که دمای مخلوط در حال جوش به ۲۵۳ فارنهایت ( ۱۲۳ سانتیگراد) برسه که چند دقیقه طول میکشه روی حرارت میگذاریم.
    وقتی به این دما رسید دماسنج رو در میاریم و سفیده تخم مرغ رو کمی می زنیم.
    ظرف شهد رو از روی حرارت برمیداریم و کم کم درحالی که سفیده رو با سرعت می زنیم به اون اضافه می کنیم.
    ۱۲ دقیقه به زدن تخم مرغ و شهد ادامه می دیم تا سفت و کمی نک بشه .البته هنوز داغ خواهد بود.
    چند قطره گلاب رو هم در این مرحله اضافه می کنیم. برای ریختن گلاب از قاشق استفاده می کنیم که یکدفعه مقدار زیادی اضافه نشه.
    یک لیسک رو با روغن چرب می کنیم و با استفاده از لیسک چرب پسته های گرم و بقیه مغزها یا کشمش یا آلبالو یا گیلاس خشک رو به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم.
    مخلوط رو با کمک لیسک روی قالبی که از قبل آماده کردیم و خاکه قند و نشاسته پاشیدیم پهن می کنیم.
    بعد دستمون رو چرب می کنیم و نوقا رو در ظرف پهن می کنیم.
    بقیه مخلوط خاکه قند رو روی سطح نوقا الک می کنیم.
    حداقل ۲ ساعت باید نوقارو خنک کنیم .
    وقتی خودشو خوب گرفت با استفاده از لبه های کاغذ روغنی از توی ظرف در میاریم .
    بعد با یک کارد تیز که خوب چرب شده به اندازه دلخواه برش می زنیم.
    امیدوارم خوب و خوشمزه بشه.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان