خانه
691K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۸/۹/۳
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    دسر زمستانی | دسر پاییزی | لیمو شکری | دسر لیمویی


    لیمو : ۲ کیلو
    شکر : ۲ کیلو


    سر و ته لیموها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم(حتما باید در بیارید چون تلخ میشه)حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیموها ریختم وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب (جلو پنجره)گذاشتم تا دو روز بهش دیت نزدم بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یکبار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیموها بشه و تا چهل روز هر دو روز یکبار هم بزنید تا لیموها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال.

    نکته:
    حتما باید لیموها زرد رنگ و گوشتی باشن.
    لیموها رو وقتی میشورید حتما باید خشک کنید
    حتما حتما باید دونه هاشونو در بیارید وگرنه تلخ میشه.
    میتونید دو سه ورق لیمو رو موقع خوردن چای داخل چایتون بریزید خوشمزه میشه😋
    قاشق رو جوری باید بزنید که به ته شیشه بخوره تا شکری که ته نشین شده حل بشه.

    دوستان خیلی خوشمزست حتما درست کنید

    انواع دسر | انواع ژله
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان