خانه
691K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۹:۰۵   ۱۳۹۹/۱/۲۱
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی

     

    مواد اولیه :

    6 عدد تخم مرغ

         1 فنجان شکر

         1 فنجان آرد

            یک بسته ژله توت فرنگی

         2 فنجان خامه زده شده سرد

     

     طرز تهیه :

    تخم مرغ ها را با شکر ترکیب کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    آرد را به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک هم بزنید .

    یک قالب 9 × 13 را چرب کنید و خمیر کیک را درون قالب بریزید .

     کیک اسفنجی را داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

    انواع دسر | انواع ژله

    پس از آماده شدن کیک ، بگذارید کیک اسفنجی در دمای اتاق خنک شود سپس سوراخ هایی را در آن ایجاد کنید .

    ژله را مطابق دستورالعمل نوشته شده روی بسته آماده کنید .

     ژله را روی کیک اسفنجی ( داخل سوراخهای ایجاد شده ) بریزید.

    انواع دسر | انواع ژله

    روی کیک را با خامه زده شده ی سرد بپوشانید .

    کیک را چند ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس سرو کنید .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۱/۱/۱۳۹۹   ۰۹:۲۰
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان