خانه
687K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۰۲   ۱۳۹۹/۵/۱۱
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه کاپ کیک

     

    مواد اولیه برای تهیه کاپ کیک :

     

    2.5  فنجان آرد همه منظوره

         1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

         1 قاشق چایخوری جوش شیرین

         4 تخم مرغ

     1.5 فنجان شکر

    1  قاشق چایخوری عصاره وانیلی

         1 فنجان روغن آفتابگردان

         1 فنجان باترمیلک *

     

    مواد اولیه برای تهیه باترمیلک :

    شیر 1 پیمانه

    آبلیمو یا سرکه سفید 1 قاشق

     

     

    مواد اولیه برای تهیه خامه روی کاپ کیک :

     

       450 گرم   پنیر خامه ای نرم شده

         1/2 لیوان کره نرم شده

         3 فنجان پودر قند

         1/2 فنجان پودر کاکائو

         1 قاشق چایخوری عصاره وانیلی

     

     

    طرز تهیه باترمیلک  :

    1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به 1 پیمانه شیر اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید. 

    سپس 10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق بدون همزدن قرار بدهید. تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا می کند. 

    ترکیب را مخلوط کرده تا باترمیلک آماده شود .

     

     

    طرز تهیه کاپ کیک :

    در یک کاسه تخم مرغ ها را با شکر با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

    روغن و عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملا صاف و یکدست شود .

     

    انواع دسر | انواع ژله

    در یک کاسه جداگانه ، آرد ، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    یک سوم از ترکیب آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند .

    یک سوم باترمیلک را به مواد اضافه کنید سپس بقیه ی آرد و باترمیلک را به همین طریق کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا همه ی مواد به خوبی با هم ترکیب شوند .

    انواع دسر | انواع ژله

    مواد کیک را داخل قالبهای کاپ کیک ریخته و به مدت 13 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید .

     

    انواع دسر | انواع ژله

    طرز تهیه خامه ی روی کاپ کیک :

     در یک کاسه پنیر خامه ای را با کره نرم شده و عصاره وانیل به هم بزنید تا یکدست شود.

    انواع دسر | انواع ژله

    پودر قند و پودر کاکائو را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط خامه ای و یکدست شود .

    خامه را داخل قیف ریخته و روی کاپ کیک ها را با خامه تزئین کنید .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۱/۵/۱۳۹۹   ۱۵:۱۰
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان