خانه
691K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۴۵   ۱۳۹۹/۷/۲۹
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه شله زرد

     

    مواد اولیه:

     برنج یک لیوان

    شکر دو لیوان

     کره  50 گرم

    خلال بادام 150 گرم

    خلال پسته برای تزیين 50 گرم

    دارچين برای تزیين دو یا سه قاشق سوپ خوری

    گلاب نصف لیوان

     زعفران سایيده شده 2/1 قاشق چای خوری

     

    طرز تهيه:

     

    بهتر است برنج را از شب قبل خیس کنید.

    برنج را پيمانه کرده و 6 الی 7 برابر آن آب در نظر بگیرید ( البته مقدار آب بستگی به نوع برنج دارد بعضی از برنجها برای پخته شدن به آب بيشتر و بعضی به آب کمتر احتياج دارند) .

    برنج را شسته تا آب آن کاملا زلال شود سپس مقدار آب گفته شده یعنی 6 برابر برنج آب را روی آن ریخته .

    قابلمه را روی حرارت بگذارید تا جوش بيایيد، کف برنج را بگیرید و وقتی مغز برنج کاملا نرم شد شکر را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنیدتا جا بيافتد.

    در صورتیکه شله زرد شما سفت بود یک یا دو پيمانه آب به آن اضافه کنید.

    سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر آب شود .

    انواع دسر | انواع ژله

    زعفران را که در مقداری آب جوش حل کرده اید داخل آن بریزید.

    کره را آب کرده به آن اضافه کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    مقداری از بادام را برای تزئین کنار گذاشته و بقيه بادام را شسته و در شله زرد بریزید و گلاب را اضافه کنید.

    شله زرد را خوب هم ميزنيم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

    آنگاه در ظرف را بسته با شعله خيلی کم به مدت نيم ساعت بگذارید تا جا بيافتد. سپس در ظرف را برداشته بهم بزنید و در ظرف مناسب بکشید.

    روی آنرا با دارچين و خلال بادام و پسته تزیين نمایيد

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان