خانه
691K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۹/۸/۲۶
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه مسقطی

     

    مواد اولیه :

     

    نشاسته : ۲۰۰ گرم

    شکر: ۴۰۰ گرم

    آب : یک و نیم لیتر

    گلاب : نصف فنجان

    روغن یا کره : 100 گرم

    هل : به مقدار لازم

    زعفران دم کرده: به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    نشاسته را در ۶ تا ۷ پیمانه آب سرد حل و از صافی رد کنید.

    نشاسته را  و در ظرف لعابی تمیز ریخته  و ظرف را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا مایع به جوش بیاید .

    در همین حین زعفران دم کرده را اضافه کنید.

    بعد از اینکه نشاسته غلیظ شد شکر ، گلاب و هل را اضافه کنید.

    روغن را داغ و به مایه اضافه کنید سپس مسقطی را هم بزنید تا تمام مواد مخلوط شود.

    این مواد باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شود، بطوریکه خط قاشق روی مایه محو نشود.

     کف ظرف را کمی چرب کرده و مسقطی را در ظرف ریخته و بعد از سرد شدن آن را بصورت لوزی برش دهید.

    میتوانید روی مسقطی را با خلال بادام یا خلال پسته تزئین کنید.

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان