خانه
134K

نکات خانه داری

  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

    هوا را به داخل شیشه مربا راه ندهید

    اگر در منزل خودتان مربا درست می کنید باید بدانید که کپک زدن مربا به مراحل پخت آن برمی گردد به طوری که اگر مربا خوب نپخته باشد، خیلی زود کپک می زند. بهتر است قبل از بستن در مربا یک لایه آلومینیوم روی شیشه بکشید و سپس در آن را ببندید تا با ورود هوا، مربای شما کپک نزند. برای جلوگیری از کپک زدن انواع مربا بهتر است به هنگام سرو کردن آن ها از قاشق چوبی تمیز استفاده کنید.

    🌻نکات ریز خانه داری🌻

    میوه ها را دریابید

    بعد از نان، میوه در صدر جدول مواد غذایی کپک زدنی در یخچال خانه ها می درخشد! کپک زدن میوه ها درون یخچال هم واقعا دردسرساز است، چون جمع کردن لاشه های شل شده آن ها از جامیوه ای همراه بوی نامطبوعی که دارند، آزاردهنده است. برای پیشگیری از کپک زدن میوه ها در جا میوه ای یخچال یک اسفنج خشک قرار دهید تا رطوبت را به خود جذب کند. یکی دیگر از راه های پیشگیری از کپک زدن میوه  ها این است که آنها را درون دستمال نخی مرطوب نگهداری کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان