خانه
133K

نکات خانه داری

  • ۲۰:۴۰   ۱۳۹۵/۴/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست
    🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿
    🌾


    🔸برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد .

    🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚

    🔸برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.

    🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵

    🔸برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاحروغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.

    🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆

    🔸برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون اسیب ببینه.

    🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛

    🔸برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش.

    🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲

    🔸برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید.

    🍙🍙🍙🍙🍙🍙🍙🍙🍙

    🔸برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید.

    🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝

    🔸برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو ابش کمی زرد چوبه اضافه کنید.

    🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳

    🔸برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته
    ترفندهاي سرآشپز !

    🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵

    🔸برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید

    🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘

    🔸برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید.
    🍕🍕🍕

    🔸برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید .
    🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜

    🔸برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید .

    🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉

    🔸برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود .
    🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕

    🔸اگر میخوهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خميرى که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .
    🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞

    🔸برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال،یک تکه نان روی آن قرار دهید.
    🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖

    🔸برای ترد شدن گوشت
    روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید .
    🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷

    🔸برای بهتر رنگ دادن زعفران :
    هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید . با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست .
    🍲🍜🍵🍲🍜🍵🍲🍜🍵

    خانمهای کدبانو بروید به نزدیک ترین سوپرمارکت نزدیک تون و یک بسته جو پرک بخرین بعد بیاین خونه و اونو رو آسیاب کنین حالا ما چی داریم ؟
    پودر جو
    بعد توی هر خورشتی که پختین نصف قاشق غذا خوری یا حتی یه قاشق غذاخوری بریزيد .
    اول : آب خورش غلیظ میشه
    دوم: اصلا و ابدا روی طعمش تاثیری نداره
    سوم:
    موهاتون پر پشت می شه و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتون می رسه
    در آخر:
    توی کتلت ها و همین طور توی هر نوع سوپ و آشی که برای بچه ها میپزید ميتونيد استفاده كنيد .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان