خانه
5.99K

دلمه مرغ

  • ۰۸:۱۱   ۱۳۹۲/۱۱/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست

    مواد لازم :

     سینه مرغ

     2 عدد

     تخم مرغ

     یک عدد

     کره

     80 گرم

     پنیر چدار

     200 گرم

     هویج

    متوسط 4 عدد

    آرد سفید

    یک لیوان

    روغن، نمک و فلفل

    به میزان لازم 

     : طرز تهیه

    گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک‌
    کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت‌ها پهن و نازک شود، اما به اندازه‌ای که گوشت
    پاره نشود
    .

    هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.


    روی تکه‌های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.

    هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است،
    بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید
    .

    هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنیر بغلتانید
    و در نهایت دلمه‌های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید
    .


    بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن
    را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید
    .

    ویرایش شده توسط مامان مانیا در تاریخ ۶/۱۱/۱۳۹۲   ۰۸:۱۳
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان