امتحان کردن غذاهای جدید و عجیب و غریب به نوع خود جالب
است و به طور معمول می توان غذا های مقوی زیادی را ابداع کرد. این دستور
غذا جزو غذا های گیاهی و سالم است. این سالاد تند است، بنابراین مطمئن شوید
که به سلیقه شما نزدیک باشد.










مواد تشکیل دهنده را آماده کنید. آب لیموی تازه را گرفته و گوجه فرنگی ها را نصف کنید

و سپس قطعه های زنجبیل وفلفل قرمز (در صورت تمایل) را خرد کنید.





نخود، گوجه فرنگی، زنجبیل و فلفل قرمز را در یک کاسه ریخته و همه را با هم مخلوط کنید.





سالاد در یخچال قرار دهید و به عنوان یک غذای سبک میل کنید.



سالاد نخود با زنجبیل و گوجه فرنگی (برای 4 تا 6 وعده غذا)

1 قوطی کنسرو نخود (حدود 300 گرم)، شسته و خشک شده (آب کشیده شده)

1 فنجان گوجه فرنگی، که به دو نیم شده

1 قطعه متوسط زنجبیل نازک ورقه شده

2 یا 3 عدد فلفل سبز، که رنده شده باشد

1 عدد لیموکه آب آن گرفته شود

2 قاشق چایخوری سرکه

1یا 2 قاشق چای خوری عسل

نصف قاشق چای خوری ادویه گارام ماسالا (اگر در دسترس نبود ادویه باب طبعتان)

نصف قاشق چایخوری زیره

نصف قاشق چای خوری پودر انبه

نصف قاشق چای خوری نمک

فلفل سیاه تازه به مقدار لازم

نخود ها را شستشو و آب بکشید، سپس در یک کاسه بزرگ قرار دهید. در یک کاسه
کوچک، آب لیمو، سرکه، عسل، garam سرگرمی، پودر انبه، نمک و فلفل را هم
بزنید.سس گوجه فرنگی و گوجه فرنگی، زنجبیل و فلفل ها را به نخود اضافه کرده
و خوب مخلوط کنید. سالاد را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید.

مجموع مدت زمان: 10 دقیقه