خانه
81.9K

آشنایی با غذاهای محلی

  • ۰۷:۵۹   ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    سنا جان یتیمچه اینجوری درست میشه:
    بادمجان و کدو و گوجه فرنگی رو درشت درشت خورد میکنیم وبا پیاز وسیر وادویه ونمک وزردچوبه میزاریم پخته بشه...البته من دستور دقیقشو بلدنیستم باید از مامانم سوال کنم
    قروت هم اول میزارن چندساعتی خیس بخوره تو اب .بعد ابش رو میگیرن ومیریزنش تو تغار و میسابنش....البته قلق داره واینکه کی باید بهش اب یا گردوی سابیده رو اضافه کنی(اصلش اینه به ازای هر نفر یه ملاقه اب بریزی تو تغار)
    بعدش پیاز داغ درست میکنن وادویه واین طور چیزا توش میریزن وبعدش اب قروووت رو توش میریزن وبه محضی اینکه اولین جوش رو زد اماده خوردنه!!!!توش نون ترید میکنن و با یتیمچه میخورن...
    نوش جان..!!!
    البته این فقط یکی از هزاران غذای محلی مردم خراسان جنوبیه!
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان